maandag 18 september 2017

Day 16: Another day in Nevada

Maandag 18 september

Na een heerlijke nachtrust hebben we besloten om een dag langer te blijven in ons hotel te Nevada. De reden is omdat de temperaturen bij Yosemite bij het vriespunt liggen. Vandaag gingen we kamperen op de Tioga Road, waar het maandagnacht reeds ging vriezen. Na onze planning te overlopen, kunnen we hier nog een dagje uitrusten om dan vervolgens drie dagen in Yosemite rond te trekken. Ook konden we in dezelfde kamer blijven en dit voor maar 60 euro. De keuze was snel gemaakt. 

Tom is rond 10u30 ontbijt gaan halen en zelf ben ik al met de koffers begonnen voor onze drukke campingweek. Deze week gaan we vooral kamperen. 


Na het ontbijt, typ ik de blog nog wat bij. Door onze relaxdag, kunnen we gebruik maken van de wasserij in het hotel. Trouwens gratis gebruik, enkel wasmiddel kost $1. Wassen en drogen en daarna zijn onze koffers volledig gerangschikt. Het weer is niet zoals gisteren, donkere wolken hangen in de lucht. Toch gaan we nog even rond Lake Tahoe rijden. We stoppen bij Pines Beach, hier liggen vele jetski's. Normaal gezien gingen we een jetski huren, maar met dit gure weer is het onmogelijk. De verhuring is zelfs dicht, omdat het water op het meer zeer wild is. Wat een verschil met gisteren. 

Hierna rijden we nog wat rond langs de snobwijken en keren wederom terug, waar we nog een foto nemen van het bewolkte Lake Tahoe.


We beslissen om bij de Safeway onze grote inkopen te halen. Voldoende ontbijt, lunch, water, yoghurt en ons dinner voor vanavond. Ik zie al een speelgoedje voor Mollie liggen, waar ze zeker graag mee zal spelen. Om 18u30 zijn we terug in ons hotel en huren twee films voor vanavond. Tom kiest "National Treasure" en ik voor "Bad Moms". We smullen van onze aperitief, micro - wave dinner (vers gemaakt) en dessert. 

Ik werk de blog volledig bij en na het bekijken van de films gaan we slapen. Morgen gaan we vroeg vertrekken naar Yosemite. 

Weer: bewolkt, 15 °C
Wildlife: eekhoorns - wat had je gedacht
Hiking: rustdagje 

1 opmerking:

  1. - Die roze jetski heeft men naam erop, damn ik zou er zo graag eens opzitten!

    - die stukken taart in de laatste foto zien er zo heerlijk uit!!

    BeantwoordenVerwijderen