donderdag 28 september 2017

Day 24: A not so interesting day in LA

Dinsdag 26 september

Vandaag houden we een rustdagje. Hoewel we reeds om 7u30 wakker worden door het schooltje hier verderop. Ja, isolatie in huizen kennen Amerikanen niet. Terwijl Tom een ontbijt gaat halen en klaarmaakt, werk ik de blog bij voor een aantal dagen. Daarna maakt Tom zijn koffer al klaar, zodat we dit niet meer op het laatste moment moeten klaarmaken. Rond 14u wandelen we van onze vakantiewoning naar de Sunset Boulevard. We wandelen via Echo Park. Een niet zo mooi parkje met deels dor gras en de andere kant groen.


We wandelen naar de Sunset Boulevard waar we in de verte het Hollywoodbord kunnen bezichtigen. Voor de rest stelt het hier niet veel voor. Er zijn enorm veel koffieshops, wel 30-tal. Na een lange tijd te wandelen, nemen we de bus terug tot Echo Park. Van hieruit is het niet meer ver tot de vakantiewoning. We bestellen pasta online om te laten leveren. Zo hoeven we niet meer met de auto weg te gaan, want er is niet veel parking in de straat.


Tijdens het eten kijken we nog naar de Timtracker en Homemadewanderlust op Youtube. Terwijl Tom naar een serie kijkt, werk ik verder de blog bij tot waar de vermoeidheid toeslaat. Morgen gaan we onze laatste volledig dag tegemoet in Universal Studios. We zijn benieuwd.


Weer: zonnig, 29 °C

Geen opmerkingen:

Een reactie posten